English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

Inköpsvillkor

Leveranstid:

Vi har fraktfritt leverans för de flesta av våra produkter. Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar med DHL, FEDEX, UPS för order över 65 USD . (5-10 dagar för bilgivare och multimedia)

För order under 65 USD kan du välja fraktfritt leverans med vanlig post på 15-30 arbetsdagar eller fraktkostnad med DHL, FEDEX, UPS på 3-7 arbetsdagar.

De flesta av våra produkter skickas från vår lager i Hong Kong eller från våra leverantörer direkt hem till dig.

OBS! Om ditt område är DHL, FEDEX eller UPS avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar. Kolla om ditt område är DHL avlägset HÄR.) Vi reserverar oss mot längre leveranstid p.g.a andra omständigheter utom vår kontroll.

OBS! Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL, FEDEX, UPS och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveransen eller hämta beställningen hos DHL, FEDEX eller UPS på bestämd tid.

Pris och frakt

Våra priser visas exklusive moms. Våra kunder i Europa betalar ingen moms när de handlar hos oss men observera att införselmoms och tullavgifter kan tillkomma och att vi inte står för dem.

För beställningarna under 2 kg kan man välja leveransen med NL post eller UPS Europa som skickas från Holland på 10-15 arbetsdagar. Kunder i Europa behöver då inte betala tull och moms när beställningar skickas från ett annat EU land.

Om du vill betala moms direkt vid köpet, kontakta oss innan du lägger beställningen. Då kan beställningen skickas direkt till oss först och vi skickar den vidare till dig. Observera att det kan medföra längre leveranstid.

Även om du ser priser i Svenska kronor är våra standard priser i USD så när du betalar till vår Paypal kommer priset att växlas till USD och vi står inte för växelkursen hos din bank eller Paypal. Detta gäller även vid återbetalningen av ångerätt, ångrade order eller utgående varor.


DHL ,FEDEX eller UPS sköter allt tulldeklaration så du som kund behöver inte kontakta tullen.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala via Paypal kortbetalning eller banköverföring . När du betalar via Paypal ser vi betalningen på en gång och då kan vi börja behandla din beställning omgående samma dag (beställningar före kl:14:00). Leveranstiden blir då 3-5 arbetsdagar.

Du behöver inte ha ett Paypal konto för att betala med Paypal . Med Paypal kortbetalning kan du betala direkt med kort, VISA, MASTERCARD genom att välja "Betala med kort" i paypal sidan så hänvisas du till Paypal kortbetalning. Spara tid och pengar. Hos oss är det gratis att betala med Paypal.

Om du väljer betala med banköverföring behöver vi mellan 1-3 arbetsdagar för att behandla din beställning.

Vi skickar inte något papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräftelsen på din beställning.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkter (ej reservdelar eller verktyg som har använts) får ske senast 14 kalenderdagar från det att du har tagit emot varan enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returer och för värdeminskning av produkten.


Ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen t.ex original kartonger, manualer, CD skivor, tillbehör m.m.) är i väsentligt oförändrat skick och oanvänd.


Viktigt!
Om du är osäker på varans egenskaper och funktioner, kontakta oss via vårt support forum innan du lägger beställningen för att ångerrätten kan inte användas när du redan beställt en beställningsvara eller har använt eller försökt använda varan.

Det är du som köpare som betalar för returfrakten fram till oss eller till våra underleverantörer när du ångrar ett köp. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och du fått ditt returnummer. Du som återlämnar varan ansvarar för varan tills den har anlänt till oss eller till våra underleverantörer.

Tillbaka
Du har IP-adress: 54.226.36.60