English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

Inköpsvillkor

Leveranstid:

Vi har fraktfritt leverans för de flesta av våra produkter. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar med DHL, FEDEX eller UPS (5-17 dagar för bilgivare och multimedia) för order över 65 USD ( ca 550 kr). För order under 65 USD kan du välja fraktfritt leverans med vanlig post ( 15-30 arbetsdagar) eller fraktkostnad med DHL, FEDEX eller UPS.

Om ditt område är DHL, FEDEX eller UPS avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar. Kolla om ditt område är DHL avlägset HÄR.) Vi reserverar oss mot längre leveranstid p.g.a andra omständigheter utom vår kontroll. Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL eller FEDEX och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveransen eller hämta beställningen hos DHL, FEDEX eller UPS på bestämd tid.

Pris och frakt

Vårt företag är registrerat i utlandet så våra svenska kunder betalar ingen moms för våra produkter. Du betalar priset som du ser på vår hemsida ( Vi har fraktfritt leverans för de flesta a våra produkter ). Även om du ser priser i Svenska kronor är våra standard priser i USD så när du handlar hos oss handlar du i USD och vi står inte för kostnader för ändringarna i din bank USD kurs. Detta gäller även vid återbetalningen av ångerätt eller utgående varor. Det är inte normalt med införselmoms och tullavgifter ( ca 5% + 100 kr) på beställningsvaror men om det händer står vi inte för dessa avgifter heller. DHL ,FEDEX eller UPS sköter allt tulldeklaration så du som kund behöver inte kontakta tullen. Vi skickar inte något papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräftelsen på din beställning.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala via Paypal kortbetalning alt. konto. När du betalar via Paypal ser vi betalningen på en gång och då kan vi börja behandla din beställning omgående samma dag (order före kl:14:00). Leveranstiden blir då 3-5 arbetsdagar (7-10, bilgivare och multimedia).

Du behöver inte ha ett Paypal konto för att betala med Paypal .

Med Paypal kortbetalning kan du betala direkt med kort, VISA, MASTERCARD genom att välja "Betala med kort" i paypal sidan så hänvisas du till Paypal kortbetalning. Spara tid och pengar. Hos oss är det gratis att betala med Paypal.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkter (ej reservdelar, verktyg som har använts) får ske senast 14 kalenderdagar från det att du har tagit emot varan enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returer och för värdeminskning av produkten. Ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen tex original kartonger, manualer, CD skivor, tillbehör m.m.) är i väsentligt oförändrat skick och oanvänd.
Om du är osäker på varans egenskaper och funktioner, kontakta oss innan du lägger beställningen för att ångerrätten kan inte användas när du redan använt eller försökt använda varan.
Det är du som köpare som betalar för returfrakten fram till oss eller till våra underleverantörer. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och få ditt returnummer. Du som återlämnar varan ansvarar för varan tills den har anlänt till oss eller våra underleverantörer.

Tillbaka
Du har IP-adress: 54.242.236.164