English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

DigiProg 3 (Endast OBD2 adapter)

3,632kr  2,681kr
spara: 26% rabatt


Lägg till i varukorg:  • Model: 1568-3147-2
  • Fraktvikt: 3kg

DigiProg III DigiProg 3. Full version 4.94 (med endas OBD2 adapter) är världsledande inom produktion och marknadsföring av programvaror för programmering och korrigering av digitala mätarställning. . Med användning av DigiProg III är mätarställning justering lätt.

Språk: Deutsch, Engelska, Spanska, franska, portugisiska, Italianska, Turkiska, Nederlands.

Digiprog 3 V4.94 Egenskaper:

1.Service Intervall , mätarställning Justeringar och inställningar.

ASSYST bearbetning
Läsa och radera Felminnet
EEPROM programmering
Integrerad PC kommunikation

Några viktiga tips för användning Digiprog 3:

1. Slå på , Password: 1
2. Digiprog inte stödjer Audi A1,A3, Golf 6, om du vill aebeta med sådana modeller använd Digimaster 3.
3. Anslut alltid EEPROM till ST01 eller ST04 innan du ansluter adepten till DigiProg för att undvika elektrostatisk urladdning (ESD).
4. Löda aldrig anslutningarna medan ledningen är ansluten till programmeraren, detta kommer att skada DigiProg huvudsenehet.
5. Håll din DigiProg alltid i sitt fodral när den inte används och håll den i en torr miljö på natten (lämna inte den i bagage i bilen) Om du använder lösningsmedel för att ta bort lacket från EEPROM , se till att den är ren eftersom lösningsmedlet kan skada klämmorna.
6. Eftersom du behöver ta bort instrumentet i de flesta bilar och löda, ska du ha grundläggande kunskaper om justering av mätarställning innan du beställer.

Funktioner:

1. Digiprog3 är det ledande systemet för inställning och programmering av den digitala mätarställning
2. Digiprog 3 är ett system med en modern hårdvara och den senaste programvaran för justering av mätarställningen och reparation av instrumentet på enklast möjliga sätt.
3. Du kan använda Digiprog 3 för alla instrumentpaneler, ECU, nycklar, Felminne, motorcyklar, mm. i fordon upp till 2013.

Digiprog 3 Menyer:

1. EEPROM Meny
Det första alternativet på huvudmenyn är EEPROM-meny. För att läsa, skriva och spara Eeprom information. En mer detaljerad guide för att använda denna meny kan du läsa här nedan.

2. CAR/TRUCK Meny
Detta är menyn som du ska använda för att korrigera, justera eller programmera olika fordon. Märkena visas i alfabetisk ordning och modeller visas i en enda undermeny format.

3. Motorcycle Meny
Denna meny är samma som ovan för CAR/TRUCK men används för att programmera motocyklar.

4. Special Functions Meny
Menyn för specialfunktionerna är avsedd för att användas av officiella DigiProg tekniker.

5. Setup meny
Denna meny är för att ändra DigiProg inställningar. Språket, lösenordet, ljusstyrkan, volymen, tid och datum kan ställas in och ändras i denna menyn. Du kan ändra här om du vill jobba med kilometer eller mil.

OBS!: Användning av EEPROM Meny:

På vissa fordon som du kommer att stöta på, använder åtta stift Eeprom chip för att lagra fordonsdatan. Dessa chips håller viktig information : sådana som tändning och startspärr koder. Förlusten av denna information kan orsaka allt från mindre fel till stora fel bland annat att fordonet inte startar . Det är därför mycket viktigt att läsa och spara original informationen från EEPROM innan man programmerar, på detta sätt om något går fel kan ni alltid återgå till den punkten du börjat. Processen att läsa och spara denna information är mycket enkel. EEPROM chip har ett masknummer skrivet på toppen av den, till exempel en mycket använd chip är 93C46 . Du kan ansluta chipen till DigiProg med ST01 eller ST04 adapter. De flesta chips är ytmonterade EEPROM som använder ST01, men de stora DIL chips använder ST04.

OBS!: Anslut inte till bärbar dator när du använder den, och uppdatera inte den själv online, eller det kan orsaka blå skärm och behöver skickas tillbaka för reparation. Och: Vänligen demontera inte själva kroppen, eller vi kommer inte att vara ansvariga för reparation

I Paketet ingår:

1 x Digiprog huvudenhet
1 x En OBD2 kabel
3 x adapter ( 01/04 , 01/2 , 04/2)
1 x AC strömadapter
1 x CD med instruktioner och hjälpmjukvaror

HÄR är listan på märke som du jabba emed via OBD2 uttag

HÄR är hela listan på alla märke

OBS!! Vi ger inget support för produkter som justerar och ändrar original data på fordon och tar inget ansvar för skada du kan tillföra till din fordon genom användande av våra produkter.


Mängdrabatt
1
2,681kr
2-4
3,269kr
5-9
2,724kr
10+
2,361kr


Du har IP-adress: 3.238.252.196