English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

KTAG K-TAG - ECU programmerings verktyg

Från: 1,749kr  1,387kr
spara: 21% rabatt

Vänligen välj:

Version
Lägg till i varukorg:  • Model: 1601-4001
  • Fraktvikt: 1.5kg

KTAG K-TAG ECU programmeringsverktyg

Den nya K-TAG är 100% J-Tag kompatibel, men på ett helt annat sätt. Vanligtvis J-Tag programmerare är bara tillgängliga för stora produktioner, aldrig närvarande i chiptuning enheter. Genom att använda endast de väsentliga komponenterna har Alientech satt samman J-Tag, Motorola BDM / Nexus och Bootloader Mitsubishi / Infineon Tricore / ST kommunikationslinjer till en enda produkt.

K-TAG fungerar i perfekt harmoni. Lära sig använda K-TAG tar nästan ingen tid, eftersom alla kommunikationsprotokollen arbetar på liknande principer. När du har lärt dig att använda ett protokoll, kommer du att kunna använda alla andra. Alientech vet vad det innebär att arbeta i rörelse. Av denna anledning forskningsmetoder för protokoll och val av fordon är detaljerade och beordrade.

Till skillnad från många ECU programmeringsverktyg, med K-tagg har du till ditt förfogande endast de program du verkligen behöver. När du har maskinvara kan du välja vilken grupp av protokoll ska aktiveras och sedan börja arbeta. Här nedan kan du hitta en komplett lista över ECU som stöds av K-TAG för närvarande.

Viktigt: Du kan bara använda vår programvara, och kan inte uppdatera K-TAG själv, om den skadas av uppdateringen måste du betala avgifter för reparationen

Available protocols for K-TAG


Mängdrabatt
1
1,387kr
2-4
1,574kr
5-9
1,312kr
10+
1,137kr
* Rabatten kan variera beroende på dina val ovan


Kunder som köpt denna produkt köpte även...

Du har IP-adress: 3.238.252.196