English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

Försäljningsvillkor

Välkommen till vår webbshop. Tack för att Du är här.

Om Du har kommit hit, är för att Du behöver hjälp med ditt fordon eller utrustningar. Vi är här tack vare Er och kommer att göra vår bäst för att hjälpa Er och därför ber vi Dig så mycket läsa noga våra allmäna villkor innan Du fortsätter med Din beställning.

I våra villkor har vi försökt så mycket vi kan att förklara för Dig hur och när kan vi hjälpa Dig. Vi hopas på att Du ska känna Dig trygg och att Du verkligen kan spara eller tjäna pengar när Du handlar och använder våra produkter.

Garanti

Produktgarantin och fabriksgarantin gäller uppkomna funktionsfel inom 1 år från inköpstillfället om inte annat anges, handhavandefel eller inställningsfel omfattas inte. Vid handhavandefel eller felaktig inkoppling debiteras undersökningskostnad, detta gäller även då fel inte kunnat konstaterats eller då felet orsakats av kunden. Fel uppkomna vid egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten omfattas inte. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader, frakten mm. Om produkten ska bytas på garanti är det du som köpare som står för returfrakten fram till oss eller våra underleverantörer (OBS! Vi byter inte en produkt för en annan och detta gäller även lagervaror).

Vi säljer inga mjukvaror, bara hårdvaror om inte annat anges. Mjukvaror för alla våra felkodsläsare fungerar under Windows XP om inte annat anges.

OBS! Vi säljer utrustningar som justerar mätarställningen och original data på olika fordon men även om din modell står i stödlistan som finns med i beskrivningen av produkten kan vi inte garantera att det kommer att fungera med just din modell. När du ändrar mätarställningen på ett fordon gör du det på engen risk och det är mycket som ska stämma för att utföra operationen rätt. Det minsta felet kan orsaka att fordon inte startar och det kan vara ett dyrt äventyr. Därför brukar vi inte rekommendera eller ge support för sådana utrustningar och tar inget ansvar för skada du kan tillföra till ditt fordon genom användande av våra produkter.

Leveranstid:

Vi har fraktfritt leverans för de flesta av våra produkter. Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar med NL Post, DHL, FEDEX, UPS för order över 65 USD . (5-10 dagar för bilgivare och multimedia)

För order under 65 USD kan du välja fraktfritt leverans med vanlig post på 15-30 arbetsdagar eller fraktkostnad med NL Post, DHL, FEDEX, UPS på 3-7 arbetsdagar.

OBS! Om ditt område är DHL, FEDEX eller UPS avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar. Kolla om ditt område är DHL avlägset HÄR.) Vi reserverar oss mot längre leveranstid p.g.a andra omständigheter utom vår kontroll. Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL, FEDEX, UPS och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveransen eller hämta beställningen hos DHL, FEDEX eller UPS på bestämd tid.

Pris och frakt

Vårt företag är registrerat i utlandet så våra europeiska kunder betalar ingen moms för våra produkter.

Du betalar priset som du ser på vår hemsida ( Vi har fraktfritt leverans för de flesta a våra produkter ).

Även om du ser priser i Svenska kronor är våra standard priser i USD så när du handlar hos oss handlar du i USD och vi står inte för kostnader för ändringarna i din bank USD kurs. Detta gäller även vid återbetalningen av ångerätt, ångrade order eller utgående varor.


Det är inte normalt med införselmoms och tullavgifter ( ca 5% + 100 kr) på beställningsvaror första gången du handlar från utlandet men om det händer står vi inte för dessa avgifter heller. Nu kan vi leverera också med NL post och UPS Europa på 3-10 arbetsdagar så att våra kunder i Europa slipper betala den tullavgiften som ibland tillkommer med Express kurier.

NL Post , DHL ,FEDEX eller UPS sköter allt tulldeklaration så du som kund behöver inte kontakta tullen.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala via Paypal kortbetalning eller konto. När du betalar via Paypal ser vi betalningen på en gång och då kan vi börja behandla din beställning omgående samma dag (beställningar före kl:14:00). Leveranstiden blir då 3-5 arbetsdagar (5-10 för bilgivare och multimedia).

Du behöver inte ha ett Paypal konto för att betala med Paypal . Med Paypal kortbetalning kan du betala direkt med kort, VISA, MASTERCARD genom att välja "Betala med kort" i paypal sidan så hänvisas du till Paypal kortbetalning. Spara tid och pengar. Hos oss är det gratis att betala med Paypal.

Vi skickar inte något papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräftelsen på din beställning.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkter (ej reservdelar eller verktyg som har använts) får ske senast 14 kalenderdagar från det att du har tagit emot varan enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returer och för värdeminskning av produkten.


Ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen t.ex original kartonger, manualer, CD skivor, tillbehör m.m.) är i väsentligt oförändrat skick och oanvänd.


Viktigt!
Om du är osäker på varans egenskaper och funktioner, kontakta oss via vårt support forum innan du lägger beställningen för att ångerrätten kan inte användas när du redan beställt en beställningsvara eller har använt eller försökt använda varan.

Det är du som köpare som betalar för returfrakten fram till oss eller till våra underleverantörer när du ångrar ett köp. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och du fått ditt returnummer. Du som återlämnar varan ansvarar för varan tills den har anlänt till oss eller till våra underleverantörer.

Förändring av tjänst och hemsida

ADT förbehåller sig rätten vidtaga förändringar av hemsidan och tjänsten avseende struktur, omfattning, samt funktion. Vi reserverar oss mot skrivfel. Bilderna på hemsidan ska ses som beskrivande och kan skilja sig från varans riktiga utseende.

Tvist

Tvist angående tolkning eller tillämpning av avtal och därmed sammanhängande rättsförhållanden skall avgöras på spanska/Engelska/svenska språket, enligt lag vid allmän domstol.

Tillbaka
Du har IP-adress: 54.81.71.68