English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

Om oss

Med oss ska du aldrig mer betala en förmögenhet för att felsöka din bil. Det ska ju vara billigare att köpa en felkodsläsare och felsöka din bil själv än att lämna in den på verkstan för bara felsökning, eller hur?

Vi garanterar att du ska spara pengar med våra produkter och lösningar. Gör så här, felsök din bil först och gå till verkstad bara när du har kollat själv det som är fel. Det kan vara ett enkelt fel som du kan fixa själv. Ibland räcker det med att radera felkoden med en felkodsläsare. Om du äger en verkstad, sparar du mycket tid med våra produkter och lösningar. Kom ihåg att tid är pengar.

ADT och Automediag Technology Co., Ltd ( f.d Örebro Bildiagnos) grundades redan 2005 i Örebro när airbag lampan i min BMW 520 började lysa och kostnaden för felsökningen och reparationen kostade oss ca 5000 kr.

Just nu har vi över hundra tusen nöjda kunder över hela Norden, Spanien och Sydamerika . Men vi är inte helt nöjda än och det är därför vi ständigt arbetar för att förbättra kvaliteten och support för våra produkter och tjänster.

Vi har vuxit sedan starten och nu samarbetar vi bättre med våra leverantörer och tillverkare som just nu kan sälja och marknadsföra sina produkter direkt i våra webbshop med vår support.

Vi är ett av de ledande företag inom förmedling av fordonsdiagnostik och elektronik i Europa, Asien och Sydamerika. Vi är ett av de få företag som erbjuder både enkla och avancerade professionella felkodsläsare och diagnostikverktyg för privatpersoner och företag.

Hur kan ADT hålla så låga priser?

Att priserna är så låga beror på att vår affärside står för en strävan att förmedla varor i precis den mängd och vid den tidpunkt som de behövs. Leveransen sker från leverantörer direkt till kunder. Inga mellanlager gör att vi kan leverera från Hong Kong och andra länder i Europa på rekordtid av 3-5 arbetsdagar( Vår leveranstid är inte längre än 5 arbetsdagar för hela Europa) .

Vi säljer och förmedlar endast via Internet då slipper vi också ta extra betalt för butikspersonal, flashiga butikslokaler, lager m.m. Istället kan vi låta dessa pengar gå tillbaka till dig som kund.

Vi ger support för allt vi säljer, garanterar kvalitet och ger 1 år funktion och-fabriksgaranti på nästan alla våra varor och tjänster.

Support, kvalitet och garanti är våra viktigaste produkter så även många av våra leverantörer är i utlandet försöker vi följa svenska konsumentregler och garanti så mycket vi kan. Vi också ger gratis support till alla våra kunder på svenska språk.

Mission

Erbjuda våra kunder produkter och tjänster som de kan använda hela livet men kommer att betala för dem bara en gång. Det som våra kunder betalar en verkstad för felsökning ( låt oss säga två gånger) är mer eller mindre det samma som de betalar för en av våra produkter eller tjänster.

Vision

Ha de mest nöjda, glada och lyckliga kunderna i världen

Kontakt i Sverige och Europa:

ADT och Automediag Technology Co., Ltd
Höglundagatan
703 68 Örebro
Tel: +46705884119 (svårt att nå oss? prata med oss online via Skype:oonecho2)
Email: info@orebrobildiagnos.se ( Lämna din fråga så svarar vi så fort vi kan)

Hong Kong

Automediag Technology Co., Ltd
Unit A30 9/F Silvercorp int'l
Tower 707-713 Nathan RD
Hongkok kln, HONG KONG
Email: info@orebrobildiagnos.se

Tillbaka
Du har IP-adress: 54.80.188.87