English  Spanish  Swedish  
Currencies:  

Om oss

Med oss ska du aldrig mer betala en förmögenhet för att felsöka din bil. Det ska ju vara billigare att köpa en felkodsläsare och felsöka bilen själv än att lämna in den på verkstan för bara felsökning, eller hur?

Vi garanterar att du ska spara eller tjäna pengar med våra produkter och lösningar. Felsök din bil först och gå till verkstad bara när du har kollat själv vad är det som är fel på bilen. Det kan vara ett enkelt fel som du kan fixa själv. Ibland räcker det med att radera felkoden med en felkodsläsare. Om du äger en verkstad, sparar du mycket tid med våra produkter och lösningar. Kom ihåg att tid är pengar.

ADT (Automediag Technology Co., Ltd ) eller f.d Örebro Bildiagnos grundades redan 2005 i Örebro när airbag lampan i min BMW 520 började lysa och kostnaden för felsökningen och reparationen kostade oss ca 5000 kr.

Just nu har vi över hundra tusen nöjda kunder över hela Norden, Spanien och Sydamerika . Men vi är inte helt nöjda än och det är därför vi ständigt arbetar för att förbättra kvaliteten och support för våra produkter och tjänster.

Automediag Technology CO., Ltd är nu ett Hong Kong registrerat företag men med nästan samma konsumentvillkor som ett svenskt företag för att det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg och att du verkligen sparar eller tjänar pengar när du handlar och använder våra produkter. ( Läs mer om våra villkor HÄR).

Vi är ett av de ledande företag inom fordonsdiagnostik och elektronik i Europa och Sydamerika. Vi är ett av de få företag som erbjuder både enkla och avancerade professionella felkodsläsare och diagnostikverktyg för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder kvalitet felkodsläsare, OBD2 felkodsläsare, OBD adapter och kopplingskablar, diagnostikverktyg eller Diagnosverktyg, båt, lastbil och motorcykel diagnosinstrument och testinstrument samt specialverktyg, handhållna felkodsläsare och fordonsgivare sådana som luftmassemätare, kamaxelgivare, abs , temperatur givare mm.

Vi också förmedlar bil reservdelar och tillbehör, test utrustning och mätverktyg, bil multimedia, online tjänster, bil applikationer för apple och android platformer samt tillbehör för datorer och telekommunikation mm. Bildiagnostiken och telekommunikationen har aldrig varit så enkelt.

Hur kan ADT hålla så låga priser?

Att priserna är så låga beror på att vår affärside är baserad på JIT (Just in time) som är ett synsätt och en planeringsfilosofi som står för en strävan att producera eller leverera varor i precis den mängd och vid den tidpunkt som de behövs. Leveransen sker från leverantörer direkt till kunder, inga mellanlager och på en rekordtid av 3-5 arbetsdagar ( Vår leveranstid är inte längre än 5 arbetsdagar för hela Europa) .

Vi säljer endast via Internet då slipper vi också ta extra betalt för butikspersonal, flashiga butikslokaler, lager m.m. Istället kan vi låta dessa pengar gå tillbaka till dig som kund.

Vi ger support för allt vi säljer, garanterar kvalitet och ger 1 år funktion och-fabriksgaranti på nästan alla våra varor och tjänster.

Support, kvalitet och garanti är våra viktigaste produkter så även vårt företag är registrerat i utlandet , försöker vi följa svenska konsumentregler och garanti så mycket vi kan. Vi också ger gratis support till alla våra kunder på svenska språk.

Mission

Erbjuda våra kunder produkter och tjänster som de kan använda hela livet. Det som våra kunder betalar till en verkstad en, två eller tre gånger när de köper en tjänst eller reparation är mer eller mindre desamma som de betalar för våra tjänster eller produkter som de kan använda hela livet.

Vision

Ha de mest nöjda, glada och lyckliga kunderna i världen

Kontakt i Sverige och Europa:

ADT ( Automediag Technology Co., Ltd)
Örebro
Tel: +46705884119 (svårt att nå oss? prata med oss online via Skype:oonecho2)
Email: info@orebrobildiagnos.se ( Lämna din fråga så svarar vi så fort vi kan)

Hong Kong

Automediag Technology Co., Ltd
Unit A30 9/F Silvercorp int'l
Tower 707-713 Nathan RD
Hongkok kln, HONG KONG
Email: info@orebrobildiagnos.se

Tillbaka
Du har IP-adress: 54.196.42.146