Tävla och vinn en iCarsoft felkodsläsare

Forum – Allmänt och nyheter Tävla och vinn en iCarsoft felkodsläsare

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  oonecho2001 2 år, 5 månader sedan. This post has been viewed 544 times

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #670

  oonecho2001
  Forumledare

  Tävla och vinn en felkodsläsare:

  Vi vill alltid hjälpa våra kunder att spara pengar med alla våra lösningar och produkter så nu har vi startat en fordon annonsmarknad för att du annonserar dina fordon, fordon tillbehör och tjänster.

  På denna sidan som är direkt länkad till vår webbshop hoppas vi på att nå 70-90 % av alla våra webbshop besökare som idag är ca 30 000 varje månad.

  Det är helt gratis att annonsera. Din annons kommer att visas här i vår annonsmarknad under länken Alla annonser, i vår Facebook sida och de 3 sista annonserna visas också  i vår Webbshop under senaste annonser.

  Annonsera helt gratis på vår annonsmarknad och tävla om en felkodsläsare. Du behöver inte registrera dig för att annonsera. 

  Vi kommer att lotta ut en  iCarsoft RT II felkodsläsare för Renault och Dacia, eller en iCarsoft CP II felkodsläsare för Peugeot och Citroen eller en iCarsoft OP II felkodsläsare för Opel bland de som annonserar på vår fordon annonsmarknad. Du väljer själv vilken felkodsläsare du vill ha.

  Tävlingsvillkor:

  – Tävlingen gäller bara under annonstiden (30 dagar).
  – Alla tävlar, även de som annonserar en dag innan vi väljer vinnaren.
  – De som vinner en gång plockas bort från tävlingslistan. (Man kan tävla bara en gång under samma år)
  – Tävlingens vinnare kommer att väljas  i slutet av varje månad om nya annonsörer har varit mer än 10 under denna månad så sprid ordet bland dina vänner. Hos oss kan du också annonsera tjänster.
  – De första 5-10 dagar av nästkommande månaden  efter tävlingen kommer vi att ange namnet på vinnaren här i vårt forum och Facebook sida.
  – Felkodsläsaren skickas direkt hem till vinnaren på 3-5 arbetsdagar (OBS!! om hemadressen är inte en så kallade DHL, FEDEX eller UPS avlägsen)

  Tack för din medverkan och Lycka till!

  ADT Team

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.